۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۰۹

افزایش تعامل شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی

افزایش تعامل شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی

انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با بخش‌های گوناگون، توسعه و گسترش کیفیت آزمایشگاهی کشور و خدمت‌رسانی بهتر به محققان و شرکت‌ها را به ارمغان خواهد آورد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با گذشتن بیش از یک سال از آغاز فعالیت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری‌، این شبکه آزمایشگاهی، ضمن ایجاد شبکه‌ای گسترده و کامل از آزمایشگاه‌ها و تجهیزات تحقیقاتی کشور با پوشش اکثر استان‌ها، امکان کار آزمایشگاهی آسان‌تر و کیفی‌تر را برای محققان و پژوهشگران از یک سو و ارائه توانمندی‌ها و معرفی تجهیزات آزمایشگاهی از سوی دیگر را برای مجموعه‌های آزمایشگاهی به ارمغان آورده است.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در طول یک سال فعالیت خود به منظور ارائه خدمات آزمایشگاهی بهتر به محققان، پژوهشگران، نخبگان و شرکت‌ها تسهیلاتی را فراهم کرده و برای تحقق بهتر این تسهیلات، تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک را با بخش‌های گوناگون به امضا رسانده است.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با بنیاد ملی نخبگان

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری، تفاهم‌نامه همکاری با بنیاد ملی نخبگان را برای پشتیبانی از صاحبان استعداد برتر تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان در زمینه فعالیت‌های تجربی و آزمایشگاهی به امضا رسانده است.

دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی مشمول جایزه‌های تحصیلی بنیاد در سال تحصیلی ۹۵-۹۴، دانش‌آموختگان برتر مشمول جایزه‌های شهید دکتر چمران و دکتر کاظمی آشتیانی در سال ۱۳۹۴ و استادان سرآمد در سال ۱۳۹۴ از جمله مشمولان این تفاهم‌نامه هستند.

بر اساس این تفاهم‌نامه، مشمولان می‌توانند پس از ثبت نام در باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی، از تخفیف ویژه‌ای در استفاده از خدمات آزمایشگاه‌های عضو شبکه بهره‌مند شوند.

 همکاری با فدراسیون سرآمدان علمی ایران در قالب تفاهم نامه

این تفاهم نامه با هدف حمایت از افراد سرآمد طرح مرجعیت علمی ایران در دریافت خدمات آزمایشگاهی از مراکز عضو این شبکه منعقد شده‌است. بر این اساس، افراد برتر و اعضای باشگاه مرجعیت علمی،‌ می‌توانند به میزان اعتباری که از سوی فدراسیون سرآمدان علمی ایران به ایشان اختصاص می‌یابد، از همه آزمایشگاه‌های عضو شبکه، خدمات آزمایشگاهی دریافت کنند.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با شرکت HCT کره جنوبی

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری، همکاری مشترک در سطح بین‌المللی را در دستور کار خود دارد. بر همین اساس، شبکه آزمایشگاهی، با شرکت HCT کره جنوبی با موضوع صدور گواهینامه و انجام آزمون‌های کالیبراسیون دستگاه‌های آزمایشگاهی جدید در زمینه فناوری‌های راهبردی و تجهیزات داروسازی به امضای تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده است.

ارائه خدمات آزمون و کالیبراسیون به تجهیزات آزمایشگاهی موجود در شبکه آزمایشگاهی، ارایه گواهینامه‌های مختلف استاندارد و کیفیت محصولات، ابزارها و دستگاه‌های پیشرفته ساخته شده در ایران، همکاری، مشاوره و انتقال تجربه در زمینه سمیت شناسی مواد، قانون‌گذاری و مدیریت و ارزیابی خطرپذیری فعالیت‌ها از جمله سرفصل‌های همکاری ذکر شده در این تفاهم‌نامه است.

از دیگر سرفصل‌های این تفاهم‌نامه همکاری مشترک می‌توان به برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی تخصصی، ارایه مشاوره و آموزش به آزمایشگاه‌های شبکه برای استقرار استاندارد ISO/IEC۱۷۰۲۵، همکاری در ایجاد آزمایشگاه‌های مرجع و معتبر در ایران و همچنین ارایه مشاوره و تسهیل در دسترسی آزمایشگاه‌های شبکه و شرکت‌های ایرانی فعال در فناوری‌های پیشرفته به خدمات سایر شرکت‌ها و موسسات کشور کره جنوبی برای خدمات ویژه‌ای که شرکت HCT امکان ارایه آن خدمات را ندارد، اشاره کرد.

 همکاری با ستاد ملی سال جهانی نور

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌ها راهبردی، با موضوع همکاری در ایجاد شبکه ملی فناوری‌های اپتیک و فوتونیک و با هدف ایجاد بستری مناسب برای به اشتراک‌گذاری توانمندی‌های آزمایشگاهی کشور در حوزه اپتیک و فوتونیک و تسهیل دسترسی محققین به خدمات آزمایشگاهی، با ستاد ملی سال جهانی نور به امضا رساند.

بر اساس این تفاهم‌نامه، ستاد سال جهانی نور، آزمایشگاهای فعال و توانمند در حوزه اپتیک و فوتونیک را به منظور انجام فرایند عضویت، به شبکه آزمایشگاهی معرفی می‌کند. همچنین ستاد در بررسی شرایط عملکرد مراکز آزمایشگاهی این حوزه، مشاوره فنی لازم را به شبکه ارائه می‌دهد.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی

این تفاهم نامه با هدف هم‌افزایی توانمندی‌های آزمایشگاهی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در حوزه‌های فناوری‌های پیشرفته و راهبردی، تسهیل در دسترسی صنایع و پژوهشگران به خدمات مطلوب آزمایشگاهی و استفاده بهینه از امکانات موجود برای ارایه خدمات علمی- آزمایشگاهی در زمینه فناوری‌های راهبردی امضا شده‌است.

بر اساس این تفاهم‌نامه، واحدهایی از دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور که دارای مجموعه‌های آزمایشگاهی پیشرفته هستند و قابلیت ارائه خدمات آزمایشگاهی به بیرون از دانشگاه را دارند می‌توانند درخواست عضویت خود را به دبیرخانه شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی ارسال کنند.

آمادگی شبکه آزمایشگاهی برای انعقاد تفاهم‌نامه همکاری

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای انعقاد تفاهم‌نامه و همکاری سازنده با ستادهای توسعه فناوری‌های راهبردی و همه نهادهای ارائه‌ دهنده تسهیلات به محققان و پژوهشگران آمادگی کامل دارد.

ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق حمایت از پژوهشگران، دانشگاه‌های سراسر کشور و تمامی نهادهایی که حمایت از تحقیق و پژوهش را دستور کار خود دارند، می‌توانند با انعقاد تفاهم‌نامه با شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، فهرستی از افراد منتخب مشمول این تسهیلات شامل نخبگان، محققان، پژوهشگران یا صنعتگران را به شبکه آزمایشگاهی ارائه ‌کنند تا پس از تخصیص اعتبار، این افراد از طریق کد ملی خود از خدمات آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی بهره‌مند شوند.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، در سال ۹۵ امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری با نهادها و شرکت‌های اثرگذار در سطح ملی و بین‌المللی را در دستور کار خود قرار داده است.

کد خبر 3594054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha